Stipendije britanske Vlade - CHEVENING
10.09.2021

Na inicijativu Britanske ambasade u Crnoj Gori, predstavljamo vam Čivning stipendiju namijenjenu budućim studentima postdiplomskog programa u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Pozivamo sve zainteresovane članove Komore, koji su završili osnovne studije i imaju ambiciju da svoje usavršavanje nastave u okviru magistarskih studija da se prijave. Ne postoje ograničenja u pogledu godina starosti.

Čivning je međunarodni program stipendiranja britanske Vlade koji ima za cilj da kroz akademsko iskustvo stvori svjetske donosioce odluka, još od davne 1983. godine. Ove stipendije nude budućim liderima, uticajnim pojedincima i donosiocima odluka iz cijelog svijeta jedinstvenu priliku da se profesionalno i akademski razviju, da značajno prošire svoje kontakte, da iskuse britansku kulturu, te da izgrade trajne pozitivne odnose s Ujedinjenim Kraljevstvom i ostalim stipendistima ovog programa.

Rok za podnošenje aplikacije je 2.novembar 2021. godine.

Detaljne informacije možete pronaći na Čivning internet stranici https://www.chevening.org/ kao i na Facebook stranici Britanske ambasade.

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021