POZIV NA IZBORNU SJEDNICU SKUPŠTINE STRUKOVNE KOMORE DRUGIH INŽENJERSKIH STRUKA
28.09.2021

Na osnovu člana 39, 40, 41 i 42 Statuta Inženjerske komore Crne Gore (“Službeni list CG”, br. 022/18 i 076/21), predsjednik Skupštine V SK Prof. dr Darko Vuksanović, dipl.inž.metal. zakazuje Izbornu sjednicu Skupštine Strukovne komore drugih inženjerskih struka (ponovljena). 

 

Sjednica će se održati dana 01.10.2021. godine (petak) sa početkom u 13.00 časova, u sali hotela “Voco Podgorica”, Donja Gorica bb, Podgorica (nekadašnji hotel “Verde”).

 

DNEVNI RED

 

1. Izbor radnog predsjedništva;

2. Izbor i izvještaj verifikacione komisije;

3. Usvajanje dnevnog reda;

4. Izbor delegata za novi saziv Skupštine Strukovne komore drugih inženjerskih struka.

 

Na sjednicu se pozivaju svi članovi Strukovne komore drugih inženjerskih struka, Predsjednik Komore i Generalni sekretar Komore.

 

Nakon završetka Izborne sjednice, održaće se Konstitutivna sjednica Skupštine Strukovne komore drugih inženjerskih struka.

 

Saglasno mjerama za suzbijanje epidemije Vlade Crne Gore, skupovima u zatvorenom i na otvorenom prostoru može prisustvovati najviše 100 osoba, uz posjedovanje Nacionalne digitalne COVID potvrde ili jednog od sljedećih dokaza:

  • Da je proteklo 14 dana od dana potpune vakcinacije sa propisanim brojem doza vakcine protiv novog koronavirusa, koji je izdat od ovlašćene zdravstvene ustanove; 
  • Negativan PCR test na SARS-Cov-2 ne stariji od 72h 
  • Dokaz da je osoba preboljela COVID-19 (prošlo ne manje od 14 dana i ne više od 180 dana od pozitivnog PCR ili brzog antigenskog testa)
  • Negativan antigenski brzi test ne stariji od 48h.

U slučaju da ne posjedujete jedan od navedenih dokaza, Komora će snositi troškove antigenskog brzog testa.

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021