ODLAGANJE TERMINA ODRŽAVANJA STRUČNOG SKUPA PETI DANI ELEKTRO INŽENJERA
06.12.2021

Poštovane koleginice i kolege, članice i članovi Strukovne komore elektro inženjera,

Obavještavamo Vas da smo, uvažavajući trenutnu epidemiološku situaciju sa virusom COVID-19 i važeće nacionalne zdravstvene mjere, donijeli odluku da tradicionalni Stručni skup PETI DANI ELEKTRO INŽENJERA IKCG 2021 odložimo za mjesec dana, odnosno za 27. januar 2022. godine.

Iako smo preduzeli sve neophodne aktivnosti na pripremi skupa, u nadi da će se epidemiološka situacija u Crnoj Gori i zemljama okruženja poboljšati tokom narednih mjeseci, što bi omogućilo nesmetano i bezbjedno odvijanje Stručnog skupa pred većim brojem zainteresovanih učesnika/ica, odlučili smo se za odlaganje do navedenog termina.

U narednom periodu ćete biti obaviješteni o mjestu održavanja i agendi Stručnog skupa PETI DANI ELEKTRO INŽENJERA IKCG 2021.

Zahvaljujemo se svima koji su potvrdili prisustvo, sa molbom za sve one koji to nijesu učinili, a žele da budu učesnici/e PETIH DANA, da isto urade slanjem prijave na mail: zeljko.maras@ikcg.co.me .

Nadamo se da uvažavate razloge odlaganja i da ćete iskazanim odgovorima i prisustvom jednom od najznačajnijih godišnjih okupljanja elektro inženjera Crne Gore, u bilo kojoj formi koju iskažete, podržati napore Strukovne komore elektro inženjera na polju stalne edukacije i stručnog usavršavanja elektro inženjerskog kadra u Crnoj Gori.

Zahvaljujemo se i pozdravljamo vas, u ime rukovodstva Strukovne komore elektro inženjera, Organizacionog i Programskog odbora Stručnog skupa.

 

PREDSJEDNIK PROGRAMSKOG ODBORA             

 prof. dr Milovan Radulović, dipl.ing.el.  

PREDSJEDNICA IZVRŠNOG ODBORA SKEI              

Sandra Šipčić, dipl.ing.el.      

 PREDSJEDNIK ORGANIZACIONOG ODBORA

 Željko Maraš, dipl.ing.el.

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021