ODRŽAN 4. STRUČNI MEĐUNARODNI SKUP IZ OBLASTI KLIMATIZACIJE, GRIJANJA i HLAĐENJA - "energijA+"
19.09.2022

 

Ove godine svijet obilježava 35-u godišnjicu Protokola iz Montreala, koji je donijet kako bi se smanjila proizvodnja i potrošnja supstanci koje oštećuju ozonski omotač. Protokol je inicirao politike u oblasti zaštite životne sredine i doprinio obnavljanju ozonskog omotača, ali i borbi protiv klimatskih promena.

 

A klimatske promjene jedna su od rijetkih tema koja nas globalno ujedinjuje i poziva na zajedničko djelovanje!

 

Veoma smo ponosni što je ovim povodom Inženjerska komora Crne Gore – Strukovna komora mašinskih inženjera organizovala dvodnevi skup na izuzetno ozbiljnom nivou, koji je okupio inženjere/inženjerke i stručnjake/kinje iz regiona i Evrope. Iskustvo i znanje koje ćemo tokom ova dva dana vidjeti i sticati, od neprocjenjivog su značaja za našu domaću praksu i aktivnosti koje sprovodimo u obasti zelenih politika u Crnoj Gori - poručeno je sa dvodnevnog 4. Međunarodnog skupa iz oblasti klimatizacije grijanja i hlađenja koji je održan u hotelu Ramada, 15 - 16.09.2022.godina.  


Stručni skup je organizovan kao prilika za okupljanje i razmjenu znanja, iskustava i mišljenja svih koji su u tehnici klimatizacije, grijanja i hlađenja profesionalno angažovani ili su povezani sa ovom oblašću, kao što su naučni radnici, istraživači, konstruktori, studenti, projektanti, izvođači radova i serviseri iz oblasti klimatizacije, grijanja i hlađenja, konsultanti i investitori, predstavnici proizvođača i trgovaca opreme za klimatizaciju, grijanje i hlađenje, državni službenici iz oblasti izgradnje objekata i zaštite životne sredine iz Crne Gore i inostranstva.

PREZENTACIJE SA PREDAVANJA

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021