Posjeta 20. Međunarodnom Simpozijumu Društva građevinskih konstruktera Makedonije, Skoplje
11.09.2023

 

Programom stručnog usavršavanja za 2023. godinu, planirano je da Strukovna komora građevinskih inženjera Inženjerske komore Crne Gore sufinansira članovima/icama SKGI posjetu

 

20-om Međunarodnom Simpozijumu Društva građevinskih konstruktera Makedonije,

koji će se održati od 28-29. septembra 2023. god. u hotelu DoubleTree by Hilton u Skoplju.

 

MASE 20 - info link 

 

Sufinansiranje i prijava:

Opredijeljena sredstva za sufinansiranje su ograničena, pa će se sufinansirati najviše do 80€ po članu. S tim u vezi, sistemski je ograničen maksimalan broj prijavljenih učesnika.

Napomena: Jedan član/ica SKGI može koristiti benefite sufinansiranja samo jednom u toku kalendarske godine. Sve Vas koji ste tu pogodnost koristili u toku proteklih mjeseci molimo za kolegijalnost u cilju jednakih prilika za članove/ice SKGI.

 

Pozivamo zainteresovane članove i članice SKGI da se preko registrovanih korisničkih naloga na sajtu Komore prijave za sufinansiranje učešća na predmetnom simpozijumu.  

Krajnji rok za prihvatanje prijava je nedelja, 17.09.2023.godine. Nakon formiranja spiska prijavljenih članova, Izvršni odbor SKGI će donijeti odluku o tačnom iznosu sredstava za sufinansiranje.

 

Inženjerska komora Crne Gore ne učestvuje u organizaciji puta/posjete, već je organizacija  samostalna za svakog prijavljenog člana/icu.

 

Za potrebe sufinansiranja sredstava od strane IKCG i unos bodova za stručno usavršavanje članova IKCG u sistem, član/ica SKGI je dužan da neposredno nakon povratka dostavi dokazni materijal o učešću na Simpozijumu (kopija uplatnice za kotizaciju, kopija potvrde o učešću na Simpozijumu - ukoliko je izdaje organizator).

Dokazi se dostavljaju isključivo putem mail adrese: strucnousavrsavanje@ikcg.co.me, a primaju se najkasnije do petka, 6.oktobra 2023.godine.

 

Bodovanje:

Broj bodova koji se stiče dostavljenom potvrdom o učešću  je 4 (stručno područje).

 

Ukoliko još uvijek nijeste registrovali svoj nalog na sajtu Komore, registraciju možete izvršiti po koracima iz UPUTSTVA ZA REGISTRACIJU KORISNIČKOG NALOGA NA SAJTU IKCG.

 

Kontakt osoba iz SKGI:

mr Mladen Gogić, dipl.gradj.inž

mladjogogic@yahoo.com                              

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021