MAILING LISTA
Da bi ste se prijavili na našu mailing listu molimo Vas da unesete podatke ovdje.
Ime: 
Prezime: 
E-mail:  POŠALJI
PUBLIKACIJE
12.12.2018
Studijska posjeta najvećem Međunarodnom sajmu građevinarstva i materijala BAU 2019

Poštovani članovi Strukovne komore građevinskih inženjera Inženjerske Komore Crne Gore,

na XXIV sjednici IO SKGI je odlučeno da će Strukovna komora građevinskih inženjera organizovati studijsku posjetu najvećem Međunarodnom sajmu građevinarstva i materijala BAU 2019 (www.BAU-2019), koji se održava u Minhenu od 14. do 19.01.2019.god.  

Planiran je avionski prevoz sa polaskom 16.01.2019.god. i povratkom 20.01.2019.god. i smještajem u hotelu sa 3* u dvokrevetnim sobama. IKCG je raspisala otvoreni postupak javne nabavke za izbor najpovoljnijeg ponuđača za organizaciju posjete.

Strukovna komora će snositi troškove avionskog prevoza i 4 noćenja u hotelu u širem gradskom jezgru Minhena svojim članovima koji nemaju dugovanja za članarinu, a prijavljeni će biti obavezni da snose troškove transfera, karte i ostale troškove organizacije u iznosu od oko 200€, koje bi uplatili direktno agenciji. 

O tačnom iznosu uplate i detaljnijim informacijama ćete biti blagovremeno obaviješteni nakon izbora najpovoljnijeg ponuđača i sastavljanja spiska prijavljenih članova.

Potrebno je da se zainteresovani članovi Strukovne komore građevinskih inženjera prijave zaključno sa četvrtkom 20.12.2018.god. do 14.00h na mail kolege Mladena Gogića: mladjogogic@yahoo.com, koji je zadužen za organizaciju posjete ispred IOSKGI.

Broj mjesta je ograničen
a Izvršni odbor će sastaviti spisak shodno raspoloživim finansijskim sredstvima, redosljedu prijavljivanja i prethodnim posjetama članova sličnim manifestacijama.


Izvršni odbor SKGI