MAILING LISTA
Da bi ste se prijavili na našu mailing listu molimo Vas da unesete podatke ovdje.
Ime: 
Prezime: 
E-mail:  POŠALJI
PUBLIKACIJE
08.05.2019
Javni poziv za predkvalifikacioni postupak u okviru projekta “Program energetske efikasnosti u javnim zgradama (EEPPB)”

Ministarstvo ekonomije objavljuje javni poziv za predkvalifikacioni postupak u okviru projekta “Program energetske efikasnosti u javnim zgradama (EEPPB)”.

Predkvalifikacioni postupak se objavljuje za izbor ponuđača za tender za implementaciju sistema za energetski monitoring, koji će služiti kao osnovni alat za povećanje dugoročne energetske efikasnosti u javnim zgradama u Crnoj Gori, omogućavajući praćenje potrošnje energije i vode, kao i odgovarajućih troškova u javnim zgradama.

Sistem za energetski monitoring će uključivati informacije o potrošnji energije i vode sa računa za oko 2.500 javnih objekata u Crnoj Gori, kao i automatsko prikupljanje podataka za oko 250 javnih objekata. Projekat obuhvata nabavku softvera i hardverskih komponenti za centralizovani serverski sistem. Tražene usluge uključuju instalaciju za oko 250 javnih objekata za koje će se automatski prikupljati podaci (električna energija, voda, toplotna energija/energent, unutrašnja/spoljna temperatura), početno podešavanje sistema za energetski monitoring, zatim obuku, održavanje i podršku, itd.

 

Javni poziv za predkvalifikaciju

ANKETA
Ocijenite izgled nove internet prezentacije?
 Odlična  Dobra  Loša GLASAJ Rezultati