MAILING LISTA
Da bi ste se prijavili na našu mailing listu molimo Vas da unesete podatke ovdje.
Ime: 
Prezime: 
E-mail:  POŠALJI
PUBLIKACIJE
19.02.2021
POGODNOSTI ČLANSTVA U KOMORI

 

POPUSTI ZA OSIGURANJE OD PROFESIONALNE ODGOVORNOSTI

Sve informacije o povoljnostima članova Komore obezbijeđene poslovno-tehničkom saradnjom sa osiguravajućom kućom “Sava osiguranje”, kao i formular za prijavu možete pronaći na linku.

 

STRUČNO USAVRŠAVANJE ČLANOVA KOMORE

Stručno usavršavanje članova kroz učešće na mnogobrojnim predavanjima, seminarima, stručnim prezentacijama.

 

LIČNE PREZENTACIJE ČLANOVA NA SAJTU KOMORE

Mogućnost postavljanja lične prezentacije svakog člana Komore na sajtu, kao najboljeg mogućeg načina za predstavljanje kolegama inženjerima, poslodavcima i mogućim poslovnim partnerima.

 

BERZA POSLOVA

U cilju bolje integracije i umrežavanja svih aktera na crnogorskom inženjerskom tržištu rada, sada licencirani privredni subjekti mogu, posredstvom našeg sajta, oglasiti slobodna radna mjesta. Takođe, svi nezaposleni inženjeri, članovi Komore, mogu se oglasiti kao zainteresovani za radno angažovanje. Više informacija na linku POSAO.

 

PRISTUP FORUMU INŽENJERSKE KOMORE

Svi registrovani članovi na jednostavan način mogu pristupiti forumu IKCG i tako se informisati i obavljati međusobnu komunikaciju sa ostalim članovima. Više detalja na linku.

 

INŽENJERSKI PAKETI ZA USLUGE LJEKARSKIH UVJERENJA

Inženjerska komora Crne Gore je obezbijedila specijalnu ponudu za usluge ljekarskih uvjerenja u PZU “Naša medicina” u Podgorici, koju možete vidjeti na linku

 

POSEBNA PONUDA OD CRNOGORSKOG TELEKOMA

Više o ovoj ponudi možete pronaći na linku. Uskoro se očekuje inovirana ponuda.

 

POVOLJNIJE ŠTAMPARSKE USLUGE PROJEKTNE DOKUMENTACIJE

Za članove Komore pripremljena je ponuda za određene štamparske usluge projektne dokumentacije, koju možete vidjeti na linku

 

MOGUĆNOST OBJAVLJIVANJA RADOVA U ČASOPISU IKCG “POGLED”

Pristup izdanjima našeg časopisa omogućen je na internet prezentaciji Komore. Članovi IKCG imaju mogućnost objavljivanja radova i svojim predlozima i sugestijama učestvovati u podizanju kvaliteta i nivoa stručnosti. Štampano izdanje možete preuzeti u prostorijama Komore, a isti Vam može biti dostavljen poštom na lični zahtjev. LINK.

KALENDAR DOGAĐAJA
ANKETA
Ocijenite izgled nove internet prezentacije?
 Odlična  Dobra  Loša GLASAJ Rezultati