Prijave za seminar u Beogradu i simpozijum u Ohridu
29.05.2019

Poštovani članovi Strukovne komore građevinskih inženjera Inženjerske komore Crne Gore,

Na XXXI sjednici IO SKGI održanoj 14.03.2019.god. je odlučeno da će Strukovna komora građevinskih inženjera u 2019-oj godini sufinansirati odlazak svojih članova na sledeće događaje:

  • Međunarodni sajam građevinske opreme i tehnologije - BAUMA CTT Rusija, 04-07. jun 2019, Moskva, Rusija
  • Regionalni stručni seminar Niskogradnja i saobraćaj 2019, Beograd, Srbija. 13-14.06.2019.god
  • Međunarodni simpozijum Društva građevinskih konstruktera Makedonije, Ohrid, Makedonija, 02-05.10.2019.god.

Za posjetu Međunarodnom sajmu BAUMA CTT Rusija su prijave završene.

 

Za Regionalni stručni seminar Niskogradnja i saobraćaj u Beogradu planirano je da Strukovna komora snosi troškove kotizacije (informacija u prilogu, http://www.buildplus.rs).

Za Međunarodni simpozijum Društva građevinskih konstruktera Makedonije je planirano da Strukovna komora snosi troškove kotizacije i autobuskog prevoza (informacija u prilogu, http://mase.gf.ukim.edu.mk).

Uslov za prijavu je da članovi Strukovne komore građevinskih inženjera nemaju dugovanja za članarinu, a sa detaljnijim informacijama ćete biti blagovremeno obaviješteni nakon izbora najpovoljnijeg ponuđača i sastavljanja spiska prijavljenih članova. Broj mjesta je ograničen, a Izvršni odbor će sastaviti spisak shodno raspoloživim finansijskim sredstvima, prethodnim posjetama članova sličnim manifestacijama i  redosljedu prijavljivanja. Moguća je prijava za više događaja.

Pošto je za posjetu seminaru u Beogradu i simpozijumu u Ohridu ostalo još raspoloživih mjesta. Potrebno je da se zainteresovani članovi Strukovne komore građevinskih inženjera prijave zaključno sa ponedjeljkom, 03.06.2019.god. do 14h, na e-mail kolege Mladena Gogića: mladjogogic@yahoo.com, koji je zadužen za organizaciju posjeta ispred IOSKGI.

 

NISKOGRADNJA I SAOBRAĆAJ 2019. Beograd

 

MASE 2019, Ohrid

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021