WEBINAR: NOVI SCADA I EMS SISTEM CGES-A
25.06.2021

Poštovane koleginice i kolege, članice/ovi Inženjerske komore Crne Gore,

 

Ispred Izvršnog odbora Strukovne komore elektro inženjera i Organizacionog odbora Stručnog skupa „Četvrti Dani elektro inženjera IKCG“, obavještavam Vas da nastavljamo sa prezentacijama radova sa ovog skupa, objavljenih u Zborniku radova.

 


 

Webinar, na kojem će nam jedan od autora rada, Ivan Asanović, prezentovati rad čiji su autori, osim njega, kolege: Vuk Grujić, Krsto Radulović, Miljan Jovović, Marko Živković i Nikola Knežević i koleginica Nadja Radović, svi iz CGES, a koji nosi naslov: „NOVI SCADA I EMS SISTEM CGES-A“, biće održan U ČETVRTAK, 01. jula 2021. godine, sa trajanjem od 13:00 – 14,00 h.

 

Link za pristup ovom webinaru je:
Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/98311897554?pwd=Ylp0NkNDR1JZcWRlcno0OXVJYmJmUT09
Meeting ID: 983 1189 7554
Passcode: 847600

 

Kao i svi prethodne, sigurno je da će i prezentacija kvalitetno urađenog rada, sa tematikom koja je bila posebno aktuelna tokom trajanja pandemije, biti veoma interesantna.

 

Radi bolje organizacije webinara, molim sve koji će prisustvovati, da mi pošalju potvrdu prisustva slanjem mail-a, na jednu od mojih mail adresa: m-zeljko@t-com.me ili zeljko.maras@ikcg.co.me .

 

Sa prezentacijama preostalih radova iz Zbornika radova nastavićemo i tokom jula 2021. godine, o čemu ćete, kao i uvijek, biti blagovremeno obaviješteni.

 

I pored toga što se bliži formalni završetak aktuelnog mandata Izvršnog odbora Strukovne komore, do izbora novih organa i tijela u IKCG i strukovnim komorama, nastavićemo sa organizacijom stručnih edukacija, što je i dalje naš prioritetni cilj.

 

Svima vama koji ste podržavali i dalje podržavažavate naš rad, ispred Izvršnog odbora Strukovne komore elektro inženjera i Organizacionog odbora Stručnog skupa „Četvrti Dani elektro inženjera“,  iskazujem iskrenu zahvalnost i kao i uvijek, ponavljam molbu – PAZITE NA SVOJE I ZDRAVLJE SVOJIH PORODICA.

 

S poštovanjem,

PREDSJEDNIK STRUKOVNE KOMORE ELEKTRO INŽENJERA

Željko Maraš, dipl.ing.el.

 

mobile: +382 (0) 67 602 206

            +382 (0) 69 077 899

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021