Poziv na Adria Security Summit Powered by Intersec 2021
08.10.2021

 

Inženjerska komora Crne Gore vas poziva na najveću  godišnju konferenciju i izložbu industrije sigurnosti Jadranske regije „Adria Security Summit powered by Intersec 2021“, koji će se održati 13.-14. oktobra u Beogradu, u hotelu Holiday Inn, a koju organizuje naš poslovni partner „a&s ADRIA“.


Nakon Sarajeva, Beograda, Šibenika i Ljubljane u kojima je Adria Security Summit okupio više od 4000 sigurnosnih profesionalaca iz više od 40 zemalja, u Beogradu se očekuje prisustvo od više od 2000 učesnika iz industrije sigurnosti: proizvođača, distributera, sistem-integratora, instalatera, konsultanata te menadžera sigurnosti. Za više informacija o posjetiocima Summita, otvorite katalog summita, koji je u prilogu.

Ovo je odlična prilika za susret za više od 150 prodajnih menadžera iz renomiranih svjetskih i regionalnih sigurnosnih kompanija. Izlagači na  Summitu su vodeće regionalne i svjetske kompanije, a u izložbenom dijelu sa svojim proizvodima i uslugama, predstaviće se oko 100 izlagača. Za bolji uvid u izlagače na ovogodišnjem Summitu, pogledajte floor plan izložbenog prostora: https://summit2021.expofp.com/

Glavne Teme Adria Security Summita su: Videonadzor, kontrola pristupa, protivprovala, vatrodojava, integracijski alati,  upravljanje voznim parkom, mehanička zaštita, fizička zaštita, zaštita identiteta, IT sigurnost, pametni gradovi, pametni domovi i dr.

Za članove/ice Inženjerske komore Crne Gore koji žele da prisustvuju ovogodišnjem Summitu, naši poslovni partneri su obezbijedili besplatno prisustvo tokom oba dana trajanja dešavanja.

Da bi mogli da ostavite besplatane ulaznice za Summit, potrebno je da se obratite Sekretarijatu Komore, kako bi vam bila data odgovarajuća potvrda koju ćete pokazati prilikom dolaska na registracioni pult Summit-a u Beogradu.

 

Više informacija o temama možete pronaći na zvaničnoj agendi Summita: https://www.adriasecuritysummit.com/agenda-2/

 

Putem linka: https://pro.connect2bnet.com/signup  možete izvršiti registraciju.

 

Informacije o smještaju su dostupne na linku: https://www.adriasecuritysummit.com/hotels-bck/

 

Više informacija možete pronaći na web stranici: www.adriasecuritysummit.com 

 

Za svaku drugu pomoć, možete se obratiti na email adresu organizatora: summit@asadria.com ili pozivom na telefon +387 (0) 33 788 985.

 

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021