Prezetacija „Upravljanje projektima – sertifikacija po IPMA standardu“.
18.04.2022

IO SKEI u saradnji sa Montenegrin Project Management Association – MPMA, u četvrtak 21. aprila 2022.godine, 13-14:30h, organizuje prezentaciju „Upravljanje projektima – sertifikacija po IPMA standardu“.


 

Crnogorsko udruženje za upravljanje projektima - MPMA je osnovano decembra 2017. godine sa ciljem da organizuje, podstiče i pomaže profesionalne aktivnosti svojih članova u cilju unaprijeđenja njihovog rada i njihove stručne osposobljenosti u dijelu koji se odnosi na upravljanje projektima po IPMA standardu.

Istovremeno, svojom aktivnošću MPMA doprinosi nacionalnoj i međunarodnoj promociji i daljem razvoju oblasti upravljanja projektima.

Cilj prezentacije je da se učesnici upoznaju sa sertifikacionim procesom projektnih menadžera-pojedinaca i organizacija po međunarodnim IPMA standardima.

Prezentacija je namijenjena pojedincima i institucijama koje se bave ili nameravaju da se bave menadžerskim poslovima i upravljanjem projektima.

Održavanje prezentacije je planirano za 21. april 2022. godine, od 13-14:30h, na Univerzitetu Donja Gorica (sala 302). Zbog ograničenog broja mjesta, neophodno je izvršiti registraciju putem sledećeg linka

Prezentaciju možete pratiti preko zoom aplikacije putem sledećeg Iinka

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021