Međunarodni sajam građevinarstva CONSTRUMAT 2023
19.04.2023

Programom stručnog usavršavanja za 2023. godinu, planirano je da Strukovna komora građevinskih inženjera Inženjerske komore Crne Gore sufinansira članovima/icama SKGI učešće na 

Međunarodnom sajmu građevinarstva CONSTRUMAT 2023

 koji će se održati od 23. do 25. maja 2023.god. u Barseloni.

 

Broj bodova koji se stiče ovom posjetom (sajam u drugoj državi), shodno Pravilniku o načinu vrednovanja stručnog usavršavanja) za članove/ice SKGI je 2 (stručno područje).

 

Prijavljivanje:

Prijavljivanje zainteresovanih članova/ica SKGI za posjetu sajmu u Barseloni, vrši se putem elektronske platforme na sajtu IKCG. Neophodno je da član/ica IKCG ima registrovan nalog sa mail adresom prijavljenom u Registru članova IKCG.

Registracija naloga se vrši po detaljnom Uputstvu sa sajta - link:

UPUTSTVO ZA REGISTRACIJU KORISNIČKOG NALOGA NA SAJTU IKCG

 

Nakon uspješne registracije, logovanjem na sajt Komore, prijavljivanje za stručnu posjetu sajmu u Barseloni možete naći na Vašem profilu (Lična prezentacija) u dijelu Stručno usavršavanje - Raspored konferencija. Prijavite se klikom na polje Prijavi (pored naziva teme), Vaša prijava će biti evidentirana, a sistem će Vam automatski dati povratnu informaciju o Vašoj prijavi.

Prijavljivanje je omogućeno isključivo za članove/ice Strukovne komore građevinskih inženjera.

 

Sufinansiranje i bodovanje prisustva:

Opredjeljena sredstva za sufinansiranje su ograničena, pa će se sufinansirati najviše do 200 € po članu.

Krajnji rok za prijavu zainteresovanih članova/ica Strukovne komore građevinskih inženjera je srijeda, 26.04.2023.godine u 10h, kada će se formirati konačan spisak zainteresovanih članova/ica. Nakon toga prijave se više neće prihvatati.

Izvršni odbor SKGI će nakon formiranja spiska, donijeti odluku o visini sufinansiranja (zavisno od broja prijavljenih članova/ica). 

Obaveza svakog prijavljenog člana/ice SKGI je da samostalno organizuje posjetu sajmu a nakon toga, za potrebe sufinansiranja od strane IO SKGI i vrednovanja bodova za prisustvo ovom stručnom usavršavanju, dostavi kopiju avio karte kao i ulaznice na sajam, na mail adresu: strucnousavrsavanje@ikcg.co.me.

 

Za dodatne informacije obratite se na mail: strucnousavrsavanje@ikcg.co.me.

  

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021