Stručno predavanje: Revizija, stručni nadzor i tehnički pregled složenih inženjerskih objekata za proizvodnju, prenos i distribuciju električne i toplotne energije
23.06.2023

Stručno predavanje: Revizija, stručni nadzor i tehnički pregled složenih inženjerskih objekata za proizvodnju, prenos i distribuciju električne i toplotne energije

Srijeda, 05.jul 2023. godine, u terminu od 11:00 do 13:00h (od 10:30h registracija učesnika)

Multimedijalna sala Sportsko kulturnog centra UCG, ul.Baku br.1, Podgorica

 

Inženjerska komora u okviru opšteg dijela Programa stručnog usavršavanja članova/ica Komore za tekuću godinu, organizuje stručno predavanje na temu:

Revizija, stručni nadzor i tehnički pregled složenih inženjerskih objekata za proizvodnju, prenos i distribuciju električne i toplotne energije

 

Predavač: Blagota Novosel, dipl.inž.el. - bivši elektroenergetski inspektor Crne Gore

Moderatorka: Sandra Šipčić, dipl.inž.el. 

 

AGENDA

 

Bodovanje:

Broj bodova koji se stiče prisustvom predavanju za članove/ice svih strukovnih komora je 2 (Opšti dio Programa stručnog usavršavanja članova/ica IKCG).

 

Prijavljivanje:

Prijavljivanje polaznika vrši se putem elektronske platforme na sajtu IKCG. Neophodno je da član/ica IKCG ima registrovan nalog sa mail adresom prijavljenom u Registru članova IKCG.

Registracija naloga se vrši po detaljnom Uputstvu sa sajta - link:

UPUTSTVO ZA REGISTRACIJU KORISNIČKOG NALOGA NA SAJTU IKCG

 

Nakon uspješne registracije, logovanjem na sajt Komore, predmetno predavanje možete naći na Vašem profilu (Lična prezentacija) u dijelu Stručno usavršavanje - Raspored konferencija. Prijavite se klikom na polje Prijavi (pored naziva teme predavanja), Vaša prijava će biti evidentirana, u odnosu na raspoloživost mjesta u sali. Sistem će Vam automatski dati povratnu informaciju o Vašoj prijavi (otvoriće se prozorčić obavještenja na licu mjesta).

Kapacitet ove sale je 210 mjesta. Nakon popunjavanja kapaciteta sale, prijavljivanje putem platforme više neće biti omogućeno. Hvala na razumijevanju.

 

Za dodatne informacije obratite se na mail: strucnousavrsavanje@ikcg.co.me.

IKCG poziva svoje članove/ice da prisustvuju navedenom predavanju.

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021