Održano stručno predavanje: Liftovi u upotrebi i novi liftovi u postojećim zgradama
15.03.2024

Inženjerska komora Crne Gore održala je stručno predavanje na temu: Liftovi u upotrebi i novi liftovi u postojećim zgradama.

Predavanje je održano 14.03.2024.godine sa početkom u 13:30h, uživo, u sali IKCG-a gdje je prisustvovalo 19 članova i putem ZOOM platforme gdje je predavanju pristupilo 156 članova.

Predavač je bio: Luka Grubiša, Spec.Sci.maš. ispred Instituta za razvoj i istraživanja u oblasti zaštite na radu, Podgorica.

Na održanom predavanju prisutni su imali priliku da čuju nešto više o klasifikaciji liftova i standardima. Predavač je pružio detaljnu analizu nacionalne zakonske regulative u poređenju s regulativama zemalja u okruženju. Tematski su obrađene kontrole bezbjednosti liftova u upotrebi, predpostavke pravilnika i procesi sprovođenja kontrola, održavanje liftova, te praktična iskustva i statistički podaci.

Ovo predavanje je još jedan korak u našem nastojanju da osiguramo najkvalitetnije stručno usavršavanje za naše članove i pružimo im priliku da neprestano napreduju u svom profesionalnom i ličnom razvoju.

Učesnici su ostvarili 2 boda (stručno područje).

PREZENTACIJA

FOTOGRAFIJE

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021