Saopštenje o odlaganju stručne posjete gradilištu Eko-efikasne zgrade u Podgorici
15.09.2023

 

Poštovani/e,

 

Obavještavaju se članovi/ice SKA i SKGI koji su se prijavili za stručnu posjetu gradilištu EKO-efikasne zgrade u Podgorici, da se posjeta planirana za utorak 19.09.2023.godine, odlaže za četvrtak 12.oktobar. 2023.godine, zbog tehnoloških procesa na gradilištu.

 

Obrazloženje: Inženjerska komora je dobila obavještenje od strane izvođača radova da se u ovom trenutku, na gradilištu EKO-efikasne zgrade, odvijaju radovi na uređenju terena i pristup određenim djelovima gradilišta je ograničen ili nedostupan. Iz tog razloga je neophodno, na zahtjev izvođača radova, planiranu posjetu odložiti.

 

Prijavljivanje za sve zainteresovane članove/ice SKA i SKGI je otvoreno do petka 08.10.2023.godine u 10h. Molimo sve prijavljene koji ne budu u mogućnosti da prisustvuju, da do tog roka, na svom profilu odradite odjavu, na isti način kao što ste izvršili prijavu (klikom na polje Odjavi). U zavisnosti od broja prijavljenih članova/ica, posjeta će se organizovati u grupama i svi prijavljeni članovi će biti blagovremeno obaviješteni o detaljima posjete.

 

Hvala na razumijevanju,

Inženjerska komora Crne Gore

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021