Stručno predavanje: Zakon o energetici, 23.11.2023.godine od 11h
16.11.2023

Naziv teme: Zakon o energetici

Datum održavanja: četvrtak, 23.11.2023.godine u periodu od 11:00h do 13:30h

Način realizacije: kombinovana metoda: uživo 35 mjesta/ZOOM 300 učesnika

Mjesto: Inženjerska komora Crne Gore (sala) / ZOOM aplikacija

Ciljna grupa: članovi/ice Strukovne komore elektro inženjera IKCG

 

U sklopu opšteg dijela Programa stručnog usavršavanja za 2023. godinu, Strukovna komora elektro inženjera IKCG organizuje stručno predavanje, dana 23. 11. 2023. godine sa početkom u 11 časova , u prostorijama IKCG, Bulevar Džordža Vašingtona 31, Podgorica (do 35 učesnika) , kao i putem ZOOM platforme (do 300 učesnika) od 11:00h, na temu:

 

Zakon o energetici

 

Predavač: Blagota Novosel, dipl.ing.el. - bivši elektroenergetski inspektor

 

 

AGENDA

 

 

Bodovanje:

Broj bodova za sve članove/ice IKCG koji se stiče prisustvom (uživo i online) predavanju je 2 (opšti dio - poznavanje propisa).

 

Prijavljivanje:

Prijavljivanje polaznika se vrši isključivo na sajtu Komore, putem registrovanih korisničkih naloga (logovanjem na sajt, na Vašem profilu u dijelu "Stručno usavršavanje" - "Raspored konferencija" -polje "Prijavi" pored naziva teme predavanja).  Obavezno je na licu mjesta izabrati samo jedan vid praćenja koji Vam odgovara,  prisustvo uživo (ograničeno: max 35 mjesta u sali IKCG) ili praćenje putem ZOOM aplikacije* (ograničeno: max 300 učesnika) i samo takve prijave će biti prihvaćene, do popunjavanja raspoloživih mjesta. Rok za prijavu je srijeda, 22.11.2023.godine u 10 h. Nakon tog roka prijave se neće prihvatati.

*Link za pristup putem ZOOM-a biće blagovremeno poslat mailom svim polaznicima koji se budu prijavili za online praćenje.

 

Napomena:

Ukoliko još uvijek nemate registrovan nalog na sajtu Komore, registraciju možete izvršiti po koracima iz UPUTSTVA ZA REGISTRACIJU KORISNIČKOG NALOGA NA SAJTU IKCG

 

 

Za dodatne informacije obratite se na mail: strucnousavrsavanje@ikcg.co.me.

Strukovna komora elektro inženjera IKCG poziva svoje članstvo da prisustvuje navedenom predavanju.

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021