Program stručnog usavršavanja, za 2024. godinu
01.04.2024

Na IX sjednici Skupštine Inženjerske komore Crne Gore, usvojen je Program stručnog usavršavanja članova Komore za 2024. godinu.

Kao uvod u početak 2024. godine, a imajući u vidu sprovođenje programa u 2023. godini i brojna otvorena pitanja sa kojima smo se suočili, naglašavamo da je saglasno Pravilniku o stručnom usavršavanju članova Komore, potrebno da se i u 2024. godini sakupi najmanje 6 bodova:  minimum 3 boda iz opšteg dijela (poznavanje propisa) i minimum 3 boda iz stručnog dijela (specifični dio programa). 

U kontekstu cjeloživotnog učenja, stručna predavanja pružaju platformu za kontinuirani profesionalni razvoj pojedinca, te pozivamo članove/ice Komore da se pridruže budućim predavanjima i budu dio naše stručne zajednice kako bismo je zajedno unapređivali.

Pozivamo vas da nas pratite i na društvenim mrežama (INSTAGRAM, FACEBOOK stranicaLINKEDIN) radi blagovremenog informisanja o svim najavama stručnih predavanja, konferencija, seminara i slično, kao i ostalim stručnim aktivnostima različitih inženjerskih struka. 

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021