Održan II Kongres arhitekata Crne Gore
15.05.2024

Strukovna komora arhitekata IKCG, u partnerstvu sa Savezom arhitekata Crne Gore, uspješno je organizovala II Kongres arhitekata Crne Gore od 10. do 12. maja 2024. godine u hotelu Karisma Azul Beach Resort u Ulcinju. Ovaj značajan događaj okupio je brojne stručnjake iz oblasti arhitekture kako bi se diskutovalo na temu Lokalne arhitekonske scene.

Kongres, organizovan u okviru godišnjeg Programa stručnog usavršavanja članova/ica Komore, imao je za cilj unapređenje profesionalnih kompetencija učesnika/ca kroz interaktivne diskusije o lokalnim problemima s kojima se suočava arhitektonska profesija. Posebna pažnja posvećena je i međunarodnoj razmjeni iskustava, što je dodatno obogatilo sadržaj Kongresa.

Ovaj trodnevni događaj obuhvatao je brojne panel diskusije, radionice i predavanja, omogućivši arhitektama da razmijene znanja, ideje i najbolje prakse.

Strukovna komora arhitekata IKCG i Savez arhitekata Crne Gore izražavaju zahvalnost svim učesnicima i partnerima koji su doprinijeli uspjehu ovog događaja.

FOTOGRAFIJE

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021