Najava stručne prezentacije u saradnji sa kompanijom „ČIKOM“ d.o.o. iz Podgorice: "R&M RoadShow 2024"
16.05.2024

Strukovna komora elektro inženjera IKCG u saradnji sa Elektrotehničkim fakultetom Univerziteta Crne Gore i IT kompanijom „ČIKOM“ d.o.o. iz Podgorice, organizuje stručnu Demo - Prezentaciju "R&M RoadShow 2024".

Stručna prezentacija će se organizovati u demonstracionom kamionu „ČIKOM“-ove partnerske kompanije „R&M“ Reichle & De-Massari AG iz Švajcarska.

Tokom stručne prezentacije biće predstavljeni najnoviji proizvodi kompanije „R&M“, koje je kompanija „ČIKOM“ već dugi niz godina implementirala na projektima Data Centara i SKS kablovskih mreža u Crnoj Gori, kao što su: LAN products (inside freenet Rack), Netscale 48, mixed media panel, with FO insert (LC-D, SC, MPO and  MDC), LAN products (outside Rack), BladeShelter Rack DC01 (Meet me area), BladeShelter Rack DC02 (Building entry), BladeShelter Rack DC03 (Compute), BladeShelter Rack DC04 (Compute).

Stručna prezentacija će biti održana dana 24.maja 2024.godine, u periodu od 10,00-17,00 h, u demonstracionom kamionu koji će biti postavljen na platou ispred glavnog ulaza u zgradu Tehničkih fakulteta UCG u Podgorici.

Prezentacija će se održavati na način što će se formirati grupe od po 8 (osam) prijavljenih učesnika, u terminima od po 30 minuta, gdje ćete biti u prilici da od predstavnika kompanija „R&M“ Reichle & De-Massari AG i „ČIKOM“ čujete informacije o izloženim proizvodima i da iste pogledate u demonstracionom kamionu.

Zbog toga je potrebno da svi zainteresovani članovi/ice SKEI, nakon što izvrše prijavu logovanjem na sajtu IKCG i budu kontaktirani od strane  organizatora, definišu makar dva termina za koja su zainteresovani za posjetu stručnoj prezentaciji (npr. 11,00-11,30 h, 14,30-15,00 h).

Organizatori će, tokom ovog procesa, formirati grupe i termine i o tome obavijestiti sve prijavljene učesnike/ice.

Nadamo se da ćete se odazvati ovom zajedničkom pozivu Strukovne komore elektro inženjera IKCG, Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta Crne Gore i IT kompanije „ČIKOM“ d.o.o. i da ćete biti u prilici da prisustvujete neuobičajenoj, ali jako interesantnoj i korisnoj stručnoj prezentaciji.

Prijavljivanje za stručno predavanja se vrši isključivo logovanjem na sajtu IKCG, putem korisničkog naloga (LOG-IN), najkasnije do 23 .maja 2024. godine, do 10,00 h.

Obavještenje o formiranim grupama i terminima prezentacije za svaku grupu biće proslijeđeno prijavljenim učesnicima najkasnije do 23.maja 2024. godine, do 16,00 h.

Materijal za stručnu prezentaciju možete preuzeti sa sljedećeg linka: R&M_RoadShow2024_DC&LAN (1)

 

Napomena:

Broj bodova za učesnike:          1 (stručno područje)

Ukoliko još uvijek nemate registrovan nalog na sajtu Komore, registraciju možete izvršiti prema koracima iz UPUTSTVA ZA REGISTRACIJU KORISNIČKOG NALOGA NA SAJTU IKCG.

 Za dodatne informacije obratite se na mail: strucnousavrsavanje@ikcg.co.me.

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021