STRUČNI SKUP "SEDMI DANI ELEKTRO INŽENJERA IKCG"
25.09.2023

 

Poštovane koleginice i kolege,

 

Strukovna komora elektro inženjera, dana 18. i 19.10. 2023. godine, na IMANJU KNJAZ u Podgorici, organizuje tradicionalni Stručni skup

 

"SEDMI DANI ELEKTRO INŽENJERA IKCG"

 

 

Nadamo se da ste bili u prilici da budete učesnice/i svih, ili makar nekog, od šest prethodno održanih stručnih skupova i da ste bili zadovoljni organizacijom i izborom tema i predavača.

 

Nastavljajući u istom stilu, potrudili smo se da i za ovogodišnji stručni skup obezbijedimo kvalitetne i aktuelne teme i predavače, ali i veliki broj kompanija-izlagača i sponzora. 

Kao i na svim prethodnim, i ove godine ćete biti u prilici da, tokom dva dana trajanja skupa, pogledate i odslušate veliki broj kvalitetnih radova, koje su pripremili eminentni stručnjaci iz Crne Gore i inostranstva.

Biće organizovana tri okrugla stola na teme: primjene vještačke inteligencije u oblasti elektro inženjerstva, iskustava, problema i planova razvoja u realizaciji zelene tranzicije u Crnoj Gori i iskustava, problema i planova razvoja u realizaciji 5G i širokopojasnim mreža i servisa. 

Takođe ćete biti u prilici da prisustvujete kompanijskim prezentacijama našeg generalnog sponzora CGES AD iz Podgorice; zlatnog sponzora ABB Hrvatska Ltd iz Zagreba; srebrnih sponzora: EPCG AD iz Nikšića, Čikom d.o.o. iz Podgorice, Vertiv Croatia d.o.o. iz Zagreba, Bosch d.o.o. i Schneider electric d.o.o., oba iz Beograda i Hikvision Europe B.V. iz Hoofddorpa, Holandija.

Osim navedenih kompanija, čitavo vrijeme trajanja skupa, u Sali za izlagače će biti prisutni i naši bronzani sponzori: Privredna komora Crne Gore, Monteput d.o.o., Legrand Electric d.o.o. iz Beograda, ETI Elektroelement iz Izlake, Slovenija i ostali sponzori.

Skupu će prisustvovati i predstavnici naučne, prosvjetne i privredne zajednice iz Crne Gore, ali i naši uvaženi prijatelji i gosti iz inostranstva.

Kao i svih prethodnih godina, ne zaboravljamo osnovni motiv sa kojim smo i započeli  organizaciju ovako zamišljenog stručnog skupa, a to je da na jednom mjestu okupimo elektro inženjere i predstavnike kompanija iz Crne Gore i inostranstva u kojima radimo, kako bi, uz priliku da čujemo i vidimo aktuelnosti iz elektro inženjerske prakse, imali priliku za druženje i obnavljanje postojećih i uspostavljanje novih ličnih i poslovnih kontakata.

 

Prisustvom skupu svi aktivni članovi/ice Strukovne komore elektro inženjera, biće u prilici da ostvare određen broj bodova za 2023. godinu, u skladu sa Pravilnikom o stručnom usavršavanju članova Komore.

Broj bodova, koji se ostvaruje prisustvom na Danima elektro inženjera, je 3+3 (stručni dio i regulativa).

Uvjereni da ćete i ove godine biti naši uvaženi i dragi gosti i podržati aktivnost koju uspješno sprovodimo već sedmu godinu, pozivamo Vas da, u cilju bolje pripreme našeg i vašeg zajedničkog boravka na stručnom skupu, prijavu za učešće na ovogodišnjim "SEDMIM DANIMA ELEKTRO INŽENJERA IKCG" pošaljete do nedjelje, 1. oktobra 2023. godine.

Vaše prijave možete poslati na e-mail predsjednika Organizacionog odbora Stručnog skupa, Željka Maraša, dipl.ing.el.: m.zeljko@t-com.me.

 

Kotizacija za stručni skup iznosi 50 EUR* za oba dana, i vrši se uplatom na žiro račun IKCG, uz prethodno poslat zahtjev na sandra.sipcic@ikcg.co.me ili milena.mijovic@ikcg.co.me .

*Za članove Strukovne komore elektro inženjera IKCG, kao i za kolege u penziji, a koji su ranije bili članovi Komore, kotizacija se ne naplaćuje.

 

U očekivanju vaših prijava, primite iskrene pozdrave od našeg tima.

 

Željko Maraš, dipl.ing.el.  - Predsjednik Organizacionog odbora                         

Sandra Šipčić, dipl.ing.el. - Predsjednica SKEI

Prof. dr Milovan Radulović, dipl.ing.el. - Predsjednik Programskog odbora

 

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021