POGODNOSTI ČLANSTVA U KOMORI
19.02.2021

 

POPUSTI ZA OSIGURANJE OD PROFESIONALNE ODGOVORNOSTI

Sve informacije o povoljnostima članova Komore obezbijeđene poslovno-tehničkom saradnjom sa osiguravajućom kućom “Sava osiguranje”, kao i link za prijavu možete pronaći  OVDJE.

 

POPUSTI ZA SERTIFIKACIJU ZA UPRAVLJANJE PROJEKTIMA PREMA IPMA STANDARDIMA

Sticanje sertifikata po IPMA standardima može vidljivo da unaprijedi vaše vještine u efikasnom i uspješnom ostvarivanju željenih projektnih rezultata i značajno doprinese vašoj konkurentnost na internacionalnom tržištu rada.POPUSTI ZA OBUKE I SERTIFIKACIJU.

 

INŽENJERSKI PAKETI ZA USLUGE LJEKARSKIH UVJERENJA

Inženjerska komora Crne Gore je obezbijedila specijalnu ponudu za usluge ljekarskih uvjerenja u PZU “Naša medicina” u Podgorici, koju možete vidjeti na linku:
USLUGE LJEKARSKIH UVJERENJA

 

 POPUST NA USLUGE U ORDINACIJI "NATAL"

U želji da afirmišemo značaj zdravlja kao nezamjenjivog resursa za dalji lični razvoj, ali i napredak društva, ostvarili smo saradnju sa ordinacijom “Natal” kako bi za članice i članove Komore obezbijedili popuste od 20% za određene pakete usluga.

DOKTORI SPECIJALISTI KOJI ORDINIRAJU U NATAL-u

 

KURSEVI STRANIH JEZIKA I SPECIJALIZOVANE EDUKACIJE

O ponudi programa za kurseve stranih jezika pod povoljnijim uslovima za naše članove, u saradnji sa Kulturno obrazovnom ustanovom “LINGVA MONT”, možete se detaljnije informisati na linku:
KURSEVI STRANIH JEZIKA I SPECIJALIZOVANE EDUKACIJE

 

STRUČNO USAVRŠAVANJE ČLANOVA KOMORE

Članovi Komore imaju pravo i obavezu Stručnog usavršavanja, radi sticanja stručnih znanja učešćem na kursevima, seminarima, simpozijumima, kongresima i drugim stručnim i naučnim skupovima iz djelokruga svog rada, u zemlji i inostranstvu.

 

LIČNE PREZENTACIJE ČLANOVA NA SAJTU KOMORE

Mogućnost postavljanja lične prezentacije svakog člana Komore na sajtu, kao najboljeg mogućeg načina za predstavljanje kolegama inženjerima, poslodavcima i mogućim poslovnim partnerima.

 

BERZA POSLOVA

U cilju bolje integracije i umrežavanja svih aktera na crnogorskom inženjerskom tržištu rada, sada licencirani privredni subjekti mogu, posredstvom našeg sajta, oglasiti slobodna radna mjesta. Takođe, svi nezaposleni inženjeri, članovi Komore, mogu se oglasiti kao zainteresovani za radno angažovanje. Više informacija na linku ZAPOSLENJE.

 

MOGUĆNOST OBJAVLJIVANJA RADOVA U ČASOPISU IKCG “POGLED”

Pristup svakom izdanju našeg časopisa omogućen je na internet prezentaciji Komore. Članovi IKCG imaju mogućnost objavljivanja radova i svojim predlozima i sugestijama učestvovati u podizanju kvaliteta i nivoa stručnosti. Štampano izdanje možete preuzeti u prostorijama Komore, a isti Vam može biti dostavljen poštom na lični zahtjev.

Sve dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona: 020/228-295 i 067/331-335.

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021