Međunarodna konferencija o korišćenju i zaštiti voda - VODA 2023. od 31. maja do 02. juna 2023.god. na Paliću, Srbija
08.05.2023

U skladu sa Planom i programom stručnog usavršavanja za 2023. godine Strukovna komora građevinskih inženjera sufinansira članovima/icama SKGI učešće na 

Međunarodnoj konferenciji o korišćenju i zaštiti voda – VODA 2023.

koja će se održati od 31. maja  do 02. juna 2023.god. na Paliću, Srbija.

 

PROGRAM KONFERENCIJE

Hotel Park

 

Prijavljivanje zainteresovanih članova/ica SKGI:

Prijavljivanje zainteresovanih članova/ica SKGI za predmetnu konferenciju, vrši se putem elektronske platforme na sajtu IKCG. Neophodno je da član/ica IKCG ima registrovan nalog sa mail adresom prijavljenom u Registru članova IKCG.

Registracija naloga se vrši po detaljnom Uputstvu sa sajta - link:

UPUTSTVO ZA REGISTRACIJU KORISNIČKOG NALOGA NA SAJTU IKCG

 

Nakon uspješne registracije, logovanjem na sajt Komore, prijavljivanje za Međunarodnu konferenciju VODA 2023. možete naći na Vašem profilu (Lična prezentacija) u dijelu Stručno usavršavanje - Raspored konferencija. Prijavite se klikom na polje Prijavi (pored naziva teme), Vaša prijava će biti evidentirana, a sistem će Vam automatski dati povratnu informaciju o Vašoj prijavi. 

Prijavljivanje je omogućeno isključivo za članove/ice Strukovne komore građevinskih inženjera, na gore pomenuti način.

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE je  četvrtak, 18.05.2023. godine (u 15h), kada će se formirati konačan spisak prijavljenih. Nakon toga će Izvršni odbor SKGI donijeti odluku o visini sufinansiranja (zavisno od broja prijavljenih članova i planiranih opredjeljenih sredstava u finansijskom planu SKGI za 2023. godinu).

 

Sufinansiranje i bodovanje:

Zainteresovani član SKGI je u obavezi da dostavi: kopiju uplate kotizacije,  potvrdu da je uzeo učešće na navedenoj konferenciji (ukoliko se izdaje), kopiju karte prevoza -  na mail: strucnousavrsavanje@ikcg.co.me.

Broj bodova koji se stiče učešćem na ovoj međunarodnoj konferenciji članove SKGI je 4 (Pravilnik o načinu vrednovanja stručnog usavršavanja).

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021