Izvještaj o realizovanom stručnom predavanju: Ventilacija i protivpožarna bezbjednost saobraćajnih tunela sa pregledom obavezujućih standarda i smjernica
28.09.2023

 

Dragi članovi i članice Inženjerske komore,

Sa zadovoljstvom vas želimo obavijestiti o uspješnoj realizaciji stručnog predavanja, dana 27. septembra 2023. godine, u sklopu Programa stručnog usavršavanja inženjera za tekuću godinu, u organizaciji Strukovne komere mašinskih inženjera IKCG. Tema predavanja bila je “Ventilacija i protivpožarna bezbjednost saobraćajnih tunela sa pregledom obavezujućih standarda i smjernica ”

Predavanje je organizovano u hibridnom formatu, omogućavajući članovima/članicama SKMI da prisustvuju fizički u našoj sali IKCG ili putem online platforme. Ova inovativna metoda omogućila je većem broju naših članova/članica pristup vrijednim znanjima koja je prenosio naš predavač, doc. dr. Milan Sekularac, stručnjak u polju mašinstva.

Zahvaljujemo svima koji su učestvovali. Inženjerska komora će i u buduće nastojati da svom članstvu omogući praćenje stručnih programa u hibridnom formatu.

PREZENTACIJA

GALERIJA

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021