IX MEĐUNARODNA KONFERENCIJA: Građevinarstvo - nauka i praksa GNP 2024
12.03.2024

 

U okviru IX Međunarodne konferencije Građevinarstvo - nauka i praksa GNP 2024 (Hotel Bianca, Kolašin od 5-9 marta 2024. godine), Inženjerska komora Crne Gore održala je panel diskusiju 7.03.2024, godine u sali „Morača“, sa početkom u 17:30h.

Na panel diskusiji govorilo se o radu Inženjerske komore, obaveznom stručnom usavršavanju, projektu 1FUTURE, kao i o predstojećim projektima IKCG.

Takođe, izvršena je uporedna analiza organizacije sa Inženjerskom komorom Srbije i Komorom ovlašćenih arhitekata i ovlašćenih inženjera Republike Sjeverne Makedonije, čiju praksu su nam približili prof. dr Vladan Kuzmanović, dekan Građevinskog fakulteta u Beogradu i prof. dr Meri Cvetkovska sa Univerziteta sv. Kiril i Metodije, Građevinski fakultet Skoplje, inače rukovoditeljka Profesionalnog odjeljenja za građevinarstvo Komore ovlašćenih arhitekata i ovlašćenih inženjera Republike Sjeverne Makedonije.

Ova panel diskusija bila je odlična prilika da se članovi Komore, a i oni koji to nisu, upoznaju sa najnovijim projektima i inovacijama u radu IKCG.

Moderatorka panel diskusije bila je Zdenka Perović,  generalna sekretarka IKCG.

Panelisti su bili:

  • prof. dr Vladan Kuzmanović, dipl.građ.inž
  • prof. dr Meri Cvetkovska, dipl.inž.građ.
  • mr Olga Radulović, dipl.inž.građ. - predsjednica SKGI

FOTOGRAFIJE

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021